WordPress hjemmeside fra Brandweb

Flot WordPress hjemmeside fra 6.985 DKK


Hvad søger du efter, når du har brug for en ny hjemmeside? Måske skal det være en WordPress hjemmeside? Vi ligger stor vægt på at lave flotte hjemmesider, der er nemme at vedligeholde uden stor teknisk viden. Vi bygger alle vores hjemmesider i et system, der hedder WordPress. WordPress er med til at gøre det nemt for dig, at ændre tekst, billeder og gør det nemt at tilføje funktionalitet hen af vejen.

Alle priser er ekskl. moms.

Individuelt WordPress hjemmeside design

Et skræddersyet hjemmeside design er med til at formidle dit budskab og sælge dine produkter (eller serviceydelser). Nu når du besidder et værktøj, der arbejder for dig 24 timer i døgnet, er det også vigtigt du ikke skræmmer kunderne væk. Hvis ikke din online identitet lever op til kundernes forventning, vender de hurtigt om igen, og det kan hurtigt koste dig potentielle kunder.

Brandweb er et ungt og moderne webbureau bestående af kreative sjæle. Vi tager et kig på den online identitet du har i dag, og sammen finder vi ud af, hvad du gerne vil opnå. De informationer hjælper os med at finde frem til et koncept, der er din virksomhed værdig. Vi er “suckers” for simpelt og stilrent design – så længe det også er funktionelt.

Hjemmeside bygget i WordPress til Nykøbing FC

Hjemmeside designet og bygget i WordPress til Nykøbing FC.

Mobilvenligt design

Vi laver altid et mobilvenligt design. Mobiloptimering er i dag et minimumskrav, når det kommer hjemmesider. Vi er velsignet med altid at have en lille computer i lommen, hvilket gør alt nemt at slå alt op på Google. Hvis du bruger din telefon hver dag, så gør dine kunder det også. I dag foregår op til 60% af internettrafik via enten telefon eller tablet. Så igen, hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, mister du potentielt kunder.

Vores mobile versioner er altid baseret på baggrund af hvad information, der er absolut vigtigst for dine kunder. Med den viden kan vi prioritere indholdet på den mobiloptimeret version, så dine kunder får den bedste oplevelse. Tid er alles prioritet, og man har ikke lyst til at bruge for lang tid på at lede efter det man søger.

Kontakt os i dag

Responsiv WordPress hjemmeside til eestiandmeside.ee

Priser

Selvom WordPress er gratis, koster det lidt af få udviklet en hjemmeside. Du betaler for opsætning, design og udvikling. Prisen varierer alt efter funktionalitet, design og indhold. Mange webbureauer binder deres kunder i længere perioder med meget dyre abonnementer. Derfor kan en “gratis” hjemmeside hurtigt koste dig dyrt. Det er vi gået helt bort fra.

Vores priser er meget konkurrencedygtige og oftest i den billige ende af skalaen, når vi bliver sammenlignet med andre bureauer. En af faktorerne der er afgørende for vores pris, er vores placering. Vi sidder til dagligt i Estland, som er et land hvor prisniveauet er en del lavere end i Danmark, når det kommer til leveomkostninger, fødevarer og services. Derfor kan vi justere vores priser ned, for at levere samme produkt, men til billigere penge.

Vi designer og udvikler alle vores løsninger fra bunden, så du bliver ikke spidset af med en skabelon-hjemmeside, der ligner alle de andre. Har du modtaget et tilbud som virker helt absurd fra et andet webbureau, tager vi glædeligt et kig, og finder dig en pris der er opgaven værdig.

Spørg om pris på hjemmeside

Responsiv hjemmeside til Nisco

Responsiv hjemmeside udviklet til Nisco.dk

WordPress for begyndere

Vi giver dig altid fuld adgang til din WordPress hjemmeside, så du selv har mulighed for at redigere indhold, tilføje nye sider og meget mere. Løber du ind i problemer er du altid meget velkommen til at give os et kald. Du kan altid få fat i en Brandweb medarbejder alle årets hverdage, og vi hjælper dig gerne i mål. Kommer du ikke direkte igennem, er det sikkert fordi vi er i gang med at hjælpe en af vores andre kunder. (Bare rolig, vi ringer tilbage)

Er den helt galt kan vi tage den over Teamviewer, eller guide dig igennem skridt efter skridt over telefonen.

Stil dit spørgsmål til os

WordPress hjemmeside til Lolland Forsyning

WordPress CMS

Det helt store spørgsmål. Hvad er WordPress? WordPress er et brugervenligt system, som hjælper dig med at styre din hjemmeside let og elegant.

Tillad os at uddybe. Helt tilbage i tidernes morgen blev WordPress bygget som et værktøj for bloggere, men er i dag blevet så meget mere end det. WordPress leveres med en række funktioner og muligheder fra start. Såsom brugeradministration, sider, blog og en kæmpe database fyldt med funktionsmuligheder. Såkaldte plugins. Alt dette gør vi brug af, for at bygge dig en hjemmeside, der kan hvad du gerne vil have den til at kunne, og se ud præcis som du gerne vil have den til at se ud. Ikke al funktionalitet er gratis, men kan oftest købes for en fornuftig pris. Derfor er det mange gange nemmere at købe funktionaliteten (plugins) til et engangsbeløb, i stedet for at bruge dyre udviklingstimer på at genopfinde den dybe tallerken.

WordPress er pt. det mest populære system i verden (et såkaldt CMS), og bruges bl.a. af New York Times, CNN og Spotify. Op mod 29% af alle hjemmesider på internettet er bygget i WordPress.

Ikke nok med WordPress er nemt at vedligeholde, så er det også yderst SEO venligt, som kan hjælpe dig med at rangere højt på Google, Bing og Yahoo.

WordPress kursus

Alle vores kunder bliver tilbudt et WordPress kursus. Således har du selv mulighed for at arbejde videre med din hjemmeside, uden at betale os en masse penge, for noget du selv let kan lave. Fx. tekst-rettelser, nye billeder og blog-indlæg.

Vores WordPress kursus er ca. 1 – 1.5 time. Alt efter hvor mange kaffepauser vi afholder.

Hvad lærer jeg på introduktionskurset?

 • Tilgang til WordPress kontrolpanel.
 • Hvordan du let kan oprette og redigere sider.
 • Tilføje, ændre og slette tekst og billeder på sider.
 • Ændre sider vist i menuerne.
 • … evt. hvordan du ændrer andre ting alt efter hvad din hjemmeside kan.

Få et uforpligtende tilbud

Du ejer hjemmesiden – Ingen skjulte gebyrer

Alt for mange gange hører vi, at virksomheder bliver bundet op mod dyre og langtrukne abonnementer, der kræver du betaler din hjemmeside af i 24, 36 eller 72 måneder, efterfulgt at endnu en betalingsperiode eller gebyr. Desværre får de en til at tro, dette er den eneste og bedste løsning på markedet.

Vores hjemmesider kræver kun, at du betaler en gang, hvilket er for vores udførte arbejde. Når først opgaven er afsluttet modtager du fuldt ejerskab, og der er herefter ingen skjulte gebyrer. Du betaler for hjemmesiden, og den burde derfor også være din.

Hjemmeside til Hotel Saxkjobing

Hotel Saxkjobing fik bygget sin hjemmeside i WordPress.

Hosting & drift

Webhosting er ikke noget du burde tage let på. Din hjemmeside fortjener de absolut bedste vilkår. En dårlig hosting løsning, kan trække din WordPress hjemmeside ned og ikke kun dine besøgende, men også du får en dårlig oplevelse.

Et webhotel skal ikke kun være bygget op for at tilbyde dig den laveste pris. Jo, der er gode og billige løsninger. Men mange overser vigtigheden af, at ens hjemmeside er sikret med en høj oppetid, har et sikkerhedsnet mod hacking og består af effektive backup rutiner, samt hurtige svartider. Alle elementer der har stor indvirken på den oplevelse, som den besøgende eller kunder erfarer.

“Men hvad er webhosting?” …

Webhosting (også ofte refereret til som et webhotel) er den fysiske placering af din hjemmeside. Dit webhotel er en fast årligt udgift, og inkluderer mange gange også din e-mail. Dvs. din webhosting løsning består af din e-mail og hjemmeside. Hos Brandweb gør vi bl.a brug af Curanet til vores danske og engelske hjemmeside, mens vores estiske løsninger er hostet af Zone.ee.

Webhosting hos Brandweb

Hvorfor vælge os

Der er efterhånden så mange webbureauer på markedet, så det kan være svært at vælge, hvem man skal gøre brug af? Brandweb har stor erfaring med at lave hjemmesider til virksomheder på Lolland – Falster. Vi har bl.a. haft fornøjelsen af at lave hjemmesider til Lolland Forsyning, SEiMEi, Frimann Biler & Nykøbing FC.

Hvorfor du burde overveje Brandweb:

 • Stor erfaring med både små og store virksomheder
 • Korte svartider på både e-mail og telefon.
 • Hurtig opgavehåndtering.
 • Brugervenlige hjemmesider & webshops
 • Dansk og Engelsk telefonsupport.
 • Specialister i WordPress med flair for SEO.
 • Ingen binding eller abonnementsperioder.
 • Effektiv projektstyring både med og uden eksterne partnere.

Kontakt os i dag

Processen i store træk fra start til slut

 • Vi afholder enten et fysisk eller telefonisk møde, hvor vi taler om krav og behov til hjemmesiden. Efter mødet vil vi gå hjem og kigge opgaven igennem, samt finde dig en pris.
 • Vi sender dig et skriftligt tilbud på hjemmesiden, og hvis alt er o.k starter vi opgaven. Internt begynder vi at uddelegere diverse opgaver.
 • Alexander laver et designudkast til forsiden og en af undersiderne, så du og jeg kan blive enige om, hvordan hjemmesiden skal se ud. Det bliver lavet som et par billeder, som Alexander sender til dig, også kan vi rette det til, hvis vi finder nogle småting hist og her.
 • Når først vi er blevet enige om designet, begynder enten Tarvo, Helerin eller Katrin at programmere din nye WordPress hjemmeside. Designet bliver bygget op fra bunden, så ingen opgaver bliver ens.
 • WordPress hjemmesiden bliver efterfølgende lagt op til test, og du kan prøve den igennem på computer, telefon osv. for at se om alt virker som det skal. Oftest vil vi finde en par fejl hist og her. Evt. nogle ting som vi ikke er helt tilfredse med, som vi herefter vil ændre.
 • Til sidst, når alle er tilfredse, ligger vi hjemmesiden op til offentlig skue, og Brandweb vil betragte opgaven som afsluttet. Da vores del er færdig, vil du modtage fuldt ejerskab over hjemmesiden, og du er fri til at gøre med din WordPress hjemmeside som du vil.

Inkluderet i prisen

Har vi kunne holde på din opmærksomhed indtil nu, vil vi gerne fortælle dig lidt om, hvad der er med i prisen. Har du spørgsmål til følgende punkter, skal du blot køre lidt længere ned af siden, også har du mulighed at tage fat i os. Så svarer vi indenfor 24 timer i hverdagene. Du er også velkommen til at ringe og spørge om hjælp på telefon (+45) 25 54 46 31.

WordPress CMS Et brugervenligt valg for jeres skyld.
Responsivt design Passer til bl.a. iPad, iPhone og andre populære enheder.
Unikt design Alexander designer hjemmesiden fra bunden hver gang.
Indhold Vi sætter op til 10 sider op med indhold.
Kontaktformularer Indsaml leads via hjemmesiden, der lander direkte i din indbakke.
Google Analytics Lær hvordan dine kunder bruger hjemmesiden.
SEO-venlig Let læselig af Google, Bing, Yahoo osv.
Ingen skjulte gebyrer Hjemmesiden er 100% din efter lancering.
Gratis support Vi er kun et opkald væk og koster ikke ekstra!

Hvad er næste skridt?

Kunne du være interesseret i en ny hjemmeside udarbejdet af Brandweb, skal du være meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon (+45) 25 54 46 31 eller her via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer i hverdagene.

Tilbage