Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering (SEO)


Sørg for dine potentielle og nuværende kunder kan finde dig på Google. SEO er en fornuftig investering, hvis du ønsker at booste dit salg via din hjemmeside eller webshop. Arbejdet begynder gerne at vise resultater indenfor de første 4-6 måneder. Pris fra 2.400 kr. per måned.

Alle priser er ekskl. moms.

Hvad er SEO?

SEO er kort for Søgemaskineoptimering, hvilket er en betegnelse for alt det arbejde der bliver lagt bag en god placering på Google, Bing og de mange andre søgemaskiner. Det består af en masse teknisk og skriftligt arbejde, som bliver implementeret og udarbejdet på din hjemmeside, som sørger for dine potentielle kunder finder vejen frem til dig.

Hvad er SEO?

Optimering af teknik, tekst og indhold

For at kunne opnå en god placering på Google, kræver det at ens hjemme lever op til en lang række anbefalinger til det tekniske såvel som selve indholdet på hjemmesiden. Arbejdet består af en lang række discipliner og opsætninger, som vi samlet betegner for SEO. Nogle af de helt basale opgaver består af at give din hjemmeside en brugervenlig titel og beskrivelse til hver enkelt side, så det er let at gennemskue hvilket indhold din hjemmeside består af. En af de mere avanceret discipliner består af at få andre relevante hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Dette opnås bedst organisk, ved at skabe relevant og indholdsrigt tekst til dine sider, så folk har lyst til at dele din hjemmeside med andre. Alt arbejdet har en ting til fælles. Forbedre din overordnet placering på Google.

Sider med relevant tekst scorer højere.

Tekstrige sider har ofte mere success end andre.

Du vinder ved at være relevant

Det er Google’s job, at sørge for du finder det mest relevante indhold, når du foretager en søgning. Derfor foretager Google løbende en masse forbedringer og ændringer til deres algoritmer, for at du bliver præsenteret med fornuftigt og relevant indhold, hver gang du foretager en søgning. Det betyder, det som var relevant i går, måske ikke længere er relevant i dag.

Du har den største chance for at vinde, ved at optimere dit indhold til din målgruppe. Fokuser på din drømme-kunde, i stedet for at sigte bredt. Du har større chance for at finde dem, som er klar til at købe og du skærer ikke relevante besøgende fra. Skær ind til benet og skab værdi for dine nuværende og potentielle kunder. Kvalitet over kvantitet.

Bedste luft til luft varmepumpe hos Marielyst EL

Lav indhold som er relevant for dine kunder og hjemmeside besøgende.

Oversimplificering af, hvordan du bliver fundet på Google

  1. Dine sider bliver gjort synlige, så Google kan se dem.
  2. Google gennemtjekker dine sider og indholdet.
  3. Google indekserer hver enkelt side, og de enkelte sider bliver gjort synlig på Google’s søgeresultat sider. (SERP)
  4. Personer, der søger via Google, vil være i stand til at se dine sider.

SEO er en investering

Det er ekstremt vigtigt, at SEO arbejde bliver udført korrekt fra starten. Begynder du først at blive straffet af Google, kan det være næsten umuligt at vende tilbage til en god placering. Korrekt udført SEO vil være i stand til at forbedre dine resultater i løbet af 4-6 måneder, og kan sjældent gøres hurtigere end det. Derfor er det en investering og ikke noget som skaber resultater henover natten.

Tuuletuka blog indlæg om frisør trends

Blog indlæg på Tuuletuka.ee skaber interesse hos nuværende og potentielle kunder.

Eksempel på SEO forløb #1

Tuuletuka – Frisør salon

Vores første case i Estland og vores længst varende estiske samarbejde, er med frisør salonen Tuuletuka, som er lokaliseret i hjertet af Tallinn. Tuuletuka er en frisør salon, der har tre niveauer af frisører. Der er en mester, som er den mest erfarne i salonen. En frisør, der har været ansat i min. 1 år, og ung-frisør, som er kommet direkte ud af frisørsalonen.

Da vi startede samarbejdet havde salonen 3 ansatte og der var mange dage, hvor de ansatte ikke havde så meget at lave om eftermiddagen. Efter et 12 måneders forløb har vi forøget deres antal organiske besøgende fra Google med 233.05%, der har haft en direkte effekt på antallet af bestillinger. Salonen har i dag 4 fuldtidsansatte + en praktikant, hvor alle medarbejdere har en fyldt bestillingsbog. Tuuletuka ligger i top 3 på Google med 50 relevante og værdifulde søgeord, såsom frisør i midtbyen, frisør i Tallinn, herreklip og billig frisør i Talinn.

Sammenligner vi antal af klik i februar 2019 med februar 2018, får Trikato 227,1% flere besøgende. I alt 1.140 flere klik fra Google end samme periode året før.

Tuuletuka mobil visning

Eksempel på SEO forløb #2

Trikato – Revisor

Trikato er et andet estisk eksempel på et succesfuldt SEO forløb. Trikato ligger i den estiske by Tartu, og laver regnskab for en lang række estiske virksomheder. Efter et 8 måneders SEO forløb har vi hjulpet Trikato med at blive fundet på søgeord relateret til årsregnskab, revision og bogholderi, med en 226.7% stigning i antal organiske kliks fra Google. I dag ligger de i top 1-3 på 13 af 20 aftalte søgeord.

Sammenligner vi antal af klik i februar 2019 med februar 2018, får Trikato 336,6% flere besøgende. I alt 744 klik mere end samme periode året før.

Trikato.ee steg med over 326% på blot 8 måneder.

Hvad er næste skridt?

Kunne du tænke dig øge omsætningen med et SEO forløb hos Brandweb? Udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage indenfor 24 timer. Er det i hverdagene mellem 09:00 og 16:00 vender vi tilbage hurtigere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage