Hjemmeside med webshop

Få en hjemmeside med webshop for kun 12.895 DKK


Skal du have din allerførste hjemmeside med webshop? Brandweb har mere end 5 års erfaring med at bygge hjemmesider, webshops og hjemmesider med webshops. Vi har hjulpet mere end 60 virksomheder med deres online identitet.

Webshop i WooCommerce

Det helt store spørgsmål. Hvad er WooCommerce? WooCommerece er en eCommerce udvidelse til WordPress, der er et brugervenligt system, som hjælper dig med at styre din webshop let og elegant. WooCommerce er en udvidelse til WordPress, der gør det muligt for dig at have en hjemmeside med webshop i en og samme løsning.

WooCommerce er markedets mest fleksible eCommerce platform, der gør det let for dig at vækste din forretning på internettet. 28% af alle webshop på nettet er bygget i WooCommerce, med over 44 millioner downloads. Det betyder stor understøttelse fra udviklere og serviceudbydere verdenen over. Herhjemme ser vi bl.a. at der findes integrationer til PostNord, GLS, Dinero og E-conomic, der gør det at lave en webshop langt mindre teknisk, og derfor også meget billigere at lave og vedligeholde.

Kaffemesteren.dk webshop bygget i WooCommerce

Kaffemesteren.dk er bygget i WooCommerce.

Funktioner i WooCommerce

  • Let styring af kunder, ordrer, pakkesedler og faktura.
  • Overskuelig kategorisering af produkter.
  • Hold styr på dit varelager med WooCommerce.
  • Let og elegant at tilføjelse af nye produkter, billeder og priser.
  • Modtage betaling via VISA, MasterCard, Stripe eller faktura i din webshop.
  • Se hvordan dit salg har klaret sig over den seneste uge, måned eller dag med lette og overskuelige rapporter inde i systemet.
Marielyst EL varmepumpe webshop

Marielyst EL bruger WooCommere til at sælge et udvalg af varmepumpe.

Du ejer selv din webshop

Alt for mange gange hører vi, at virksomheder bliver bundet op mod dyre og langtrukne abonnementer, der kræver du betaler din webshop af i 24, 36 eller 72 måneder, efterfulgt af endnu en betalingsperiode eller et gebyr. Desværre får de en til at tro, dette er den eneste og bedste løsning på markedet.

Vores hjemmesider og webshops kræver kun, at du betaler en gang, hvilket er for vores udførte arbejde. Når først opgaven er afsluttet, modtager du fuldt ejerskab, og der er herefter ingen skjulte gebyrer. Du betaler for webshoppen, og den burde derfor også være din.

De eneste faste udgifter, der burde være forbundet med en webshop, er dem som du betaler til din indløsningsaftale, din betalingsgateway og webhosting, samt domæne.

Holm-s.dk WooCommerce webshop

Holm-s.dk er hele Danmarks leverandør af hårde hvidevare til professionelle.

Hvad får jeg med i prisen?

Har vi været så heldige at holde på din opmærksomhed indtil nu, kunne vi godt tænke os at fortælle dig, hvad der er inkluderet i de 12.895 DKK ekskl. moms. Har du spørgsmål til hvad det hele betyder skal du være velkommen til at spørge os om hjælp.

Betalingsgateway Stripe eller PayPal.
Andre betalingsmuligheder Faktura, kontooverførsel og efterkrav.
Forsendelsesmuligheder Lokal afhentning og fast sats.
Webhosting 3 måneder hos Curanet.
Domæne .dk inkluderet (F.e. www.min-shop.dk).
Antal sider 5 alm. sider (Tekst, billeder mv.)
Antal produkter Vi opsætter 15 produkter for dig. WooCommerce kan klare +10.000 produkter.
CMS Bygget i WordPress & WooCommerce.
Webdesign Vi giver dig en række muligheder at vælge ud fra, hvorefter vi laver dig et designudkast til en forside og en produkt-side.
Eget håndværk Vi udvikler vores egne designs selv, så du bliver ikke spidset af med en skabelon-løsning. Det sikrer dig en hurtig webshop.
Mobiloptimering Alle vores løsninger bliver tilpasset mobile enheder såsom iPhone, iPad mv.
Søgemaskineoptimering Vi leverer en SEO-venlig webshop, der kan læses af Google.
Persondataforordningen Du får en GDPR-klar hjemmeside med webshop.

Hvad er næste skridt?

Kunne du godt tænke dig, at høre mere om vores hjemmeside med webshop kan du udfylde denne formular, og vi vender tilbage indenfor 24 timer. Er det i hverdagene mellem 09:00 – 16:00 vender vi hurtigere tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage