Vores ydelser hos Brandweb

Vi skaber flotte hjemmesider og webshops

Hos Brandweb kan du få designet, udviklet og vedligeholdt din hjemmeside eller webshop. Vi arbejder udelukkende med WordPress, når vi laver hjemmesider, og WooCommerce til webshops. Ved at fokusere på en enkelt platform har vi større mulighed for at levere den bedst mulige løsning på den platform.

WordPress hjemmeside

WordPress er en brugervenlig platform, som gør det let for dig at vedligeholde din egen hjemmeside. Vi plejer at sige, hvis du kan finde ud af at bruge Microsoft Word, så kan du også finde ud af WordPress. Brandweb designer og bygger flotte hjemmesider fra bunden. Så kan du være sikker på din hjemmeside passer til din virksomheds identitet.

Startpris 6.985,-

Hjemmeside pris

Hjemmeside i WordPress fra Brandweb

Hjemmeside med webshop

Skal du have lavet din første hjemmeside med webshop, eller er det på tide med et mere brugervenligt system? Brandweb designer og bygger responsive webshops, der gør det nemt for dig at vedligeholde. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med markedsføringen efterfølgende.

Startpris 12.895,-

Webshop pris

Webshop i WooCommerce fra Brandweb

Søgemaskineoptimering (SEO)

SEO er kort for Søgemaskineoptimering, hvilket er en betegnelse for alt det arbejde, der bliver lagt bag en god placering på Google. Arbejdet består af en masse teknisk og skriftligt arbejde, som bliver implementeret på din hjemmeside. Det sørger for dine potentielle kunder finder vejen frem til dig.

Månedspris fra 1.350,-

Søgemaskineoptimering pris

Søgemaskineoptimering til WordPress

Har du brug for vejledning?

Hvis du har brug for hjælp, råd eller vejledning tager vi gerne en snak. Hvis telefonen passer bedst med dig, er du velkommen til at ringe på (+45) 25 54 46 31 alle uges hverdage mellem 09:00 og 16:00. Ellers kan du her udfylde en formular og vi ringer dig op indenfor 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage