Om Brandweb

Hej, og velkommen til Brandweb. Vi er et lille og effektivt hold af webudviklere og kreative sjæle, som hver dag servicerer virksomheder i Danmark og Estland.

Vi er et webbureau med begge ben på jorden, som hjælper kunder af alle størrelser med at blive set i hverdagen.

For langt de fleste af vores kunder, har vi bygget og efterfølgende vedligeholdt deres hjemmeside. For andre hjælper vi dem med at forøge antallet af ordre ved at bruge online markedsføring.

Siden 2014

Siden starten af 2014 har vi serviceret mere end 70 virksomheder på tværs af 6 lande i Europa, hvor langt størstedelen har været Danske kunder. I 2017 flyttede Brandweb permanent til Tallinn i Estland, og har siden da udvidet med to nye medarbejdere.

Fra november 2018 skar vi ned til to fuldtidsansatte og en enkelt projektbaseret medarbejder. Vi arbejder stadig på fuldtid med WordPress, WooCommerce og online markedsføring.

Kontakt os

Føler du, Brandweb kunne være den partner du leder efter? Vi er altid klar til nye udfordringer, og tager gerne snakken, for at se om vi kan hjælpe dig med dine ønsker. Cirka hver tredje måned kommer en eller to af os til Danmark, for at afholde møder i en uge af gangen.

Udfyld formularen her på siden, og så finder vi en tid der passer begge parter.

Tilbage