Vejledninger i Yoast SEO for begyndere

Yoast SEO for begyndere

Har du brug for hjælp til Yoast SEO? Brandweb samler her svar på en lang række spørgsmål, du som WordPress bruger kan have – Det er trods alt det mest populære SEO plugin på markedet. Vi garanterer ikke at din placering bliver forbedret på Google. Vi giver dig blot råd og vejldning til hvordan du kan gøre brug af pluginet. Hertil udnytte dets fulde værdi.

Er det gratis?

Ja. Både vores vejledninger såvel som pluginet er gratis. Du kan her downloade seneste version af Yoast SEO via WordPress’ plugin database. Der findes også en betalt Pro udgave, som bl.a. giver dig mulighed for at optimere hver side med op til fem søgeord.

Tilbage