Vejledninger i WordPress for begyndere

WordPress for begyndere

Her på siden finder du en række WordPress vejledninger, der gør det nemmere for dig at vedligeholde din egen WordPress hjemmeside. Vores vejledninger tager dig igennem trin-for-trin, og hjælper dig med at redigere og vedligeholde indehold på din hjemmeside.

Hvad er WordPress

WordPress er det vi kaldet et CMS – Content Management System – som gør det nemt og brugervenligt for dig, at vedligeholde din hjemmeside, blog eller webshop. WordPress er ganske gratis, og har været det siden første version blev lanceret tilbage i 2003. Det er også det vi kalder Open Source, som betyder hundredevis af folk verdenen over byder ind med rettelser, forbedringer og nye funktioner. Alt sammen gjort tilgængelig for os, så vi kan lave en hjemmeside du let selv kan vedligeholde. Uden behov for stor teknisk viden.

Hvor mange bruger WordPress?

Et rigtig godt spørgsmål. De seneste tal viser at næsten 30 % af alle hjemmesider er bygget med WordPress. Det er godt og vel 60 % af hele CMS markedet, hvilket gør WordPress til den største spiller på markedet. Det betyder mere end 26 millioner hjemmesider er lavet med WordPress. Det inkluderer hjemmesider tilhørende The New York Times, BBC Amerika, CNN, The Rolling Stones og herhjemme i Danmark har vi fx. Dinero.dk

Tilbage